Vélemények

Szeretném Veletek megosztani a pozitív tapasztalataimat ezzel a termékkel kapcsolatban. Korábban az arcomon a bőr zsíros volt és pattanások is voltak rajta. Reggelre mindig erősen bezsírosodott, napközben is észrevettem, hogy gyakran csillog a bőröm.

Este szoktam használni a parajdi sószappant, bedörzsölöm vele a nedves  tenyerem és végig simítom vele az arcomat hagyom megszáradni, hogy kicsapódjon a só, aztán száraz törölközővel letörlöm, de van úgy, hogy egészen reggelig rajta hagyom. Csodákat művel a bőrömmel selymes, bársonyos, már egyáltalán nem zsíros és a pattanásaim is eltűntek! A sószappanon kívül semmi mást nem használok az arcomra, még krémet sem.

Rendkívül hálás vagyok  a sorsnak, hogy rátaláltam a parajdi sószappanra. Régóta fennálló bőrproblémámat oldotta meg. Ráadásul igen kedvező áron, hiszen ezt a sószappant több mint 7 hónapja vettem és még mindig van belőle. Ennél gazdaságosabb megoldást nem igazán találhattam volna. Köszönet érte!

sugar-exfoliation-scrub

 

Zsanett (23), Kaposvár

 

Férjemnek rendeltem, azóta folyamatosan a parajdi sószappant használjuk. 25 éve pikkelysömörös, és semmi nem segített eddig. Úgy látszik ez az első, ami valóban hatásos, már 3 hónap eltelt, a viszketés teljesen elmúlt és a foltok nagy része is elhalványodott már.

Nagy Tiborné (63), Békéscsaba

 

Régóta küszködtem fejbőrviszketéssel, faggyúmirigy túltengéssel, illetve makacs gennyes pattanásokkal, amivel a legkülönfélébb bőrgyógyászok, természetgyógyászok sem tudtak mit kezdeni. Aztán nem olyan rég az egyik fórumon ajánlották ezt a terméket. Már egy hét után tökéletesen elmúlt a viszketés, bőröm puha és teljesen pattanásmentes lett. Nagyon elégedett vagyok, bátran ajánlom mindenkinek!

Gábor (24), Budapest

 

Én 16 éves korom óta küzdök a pattanásaimmal, szinte már az utcára sem mertem kimenni nagyon rossz volt, depressziós voltam, kerültem az embereket Amíg az egyik ismerősöm  nem ajánlotta a parajdi sószappant. Megváltoztatta az életemet eszméletlen jó! A bőröm csodaszép lett sosem volt ilyen! El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok! Nagyon köszönöm!

Szilvi (19) Sopron

 

Nagyon örülök, hogy rátaláltam parajdi sószappanra. Évek óta küzdök ekcémával szinte hihetetlennek tartom, hogy egyszeri használat után ilyen megdöbbentően gyors eredményt produkált!! Ezért is gondolta, hogy mindezt meg is írom Önöknek. Biztos, hogy rendelni fogok újra, amint elfogyott és mindenkinek bátran ajánlom, aki ekcémával küzd!

Irma (44), Budapest

 

Az első olyan termék, ami hosszútávon megoldást jelentett az ekcémámra! Csak ajánlani tudom! Hálásan köszönöm!

Timi (28), Székesfehérvár

 

Egy hét használat után csak jót tudok elmondani nekem nagyon sokat segített csak ajánlani tudom minden pikkelysömörrel küzdő személynek. Köszönöm.

Zsuzsanna (33), Vác

 

A barátomnak rendeltem a sószappant, mivel sajnos évek óta krónikus szőrtüszőgyulladástól szenved, főként borotválkozás után. Nagyon sok bőrgyógyásznál voltunk, rengeteg méregdrága készítmény használtunk már, de semmi sem segített. Egészen idáig, hihetetlen ez a szappan, gyakorlatilag pár használat után teljesen tünetmentes, a bőre olyan puha lett, mint egy tinédzseré. Elképesztően boldogok vagyunk, nagyon köszönjük!

Virág (23), Szeged

 

Nagyszerű termék! Számomra hihetetlen, hogy még létezik ilyen. Annyi bio- és gyógyterméket próbáltam már, és alig akartam elhinni, hogy végre valami valóban hatásos. Nem csodaszer, de ekcémára, makacs pattanásokra, illetve herpesz kezelésére is nagyon hatékony.

Horváth Tiborné (55), Nagykanizsa

 

Jó ideje szenvedek szőrtüszőgyulladástól, ezért gondoltam kipróbálom a parajdi sószappant, mivel már nagyon sok jót hallottam róla. Először el sem akartam hinni, hogy van végre, ami segít! Szőrtelenítés előtt hámlasztásként átdörzsölöm vele a bőröm, szőrtelenítés után pedig a gyulladás csökkentése céljából újra végig megyek vele a szőrtelenített felületen. Csodákra képes! Amióta ezt használom egyáltalán nincs szőrtüszőgyulladás a bőrömön.

Júlia (24), Pápa